Diskuse

Diskusní téma: Diskuse našeho klubu

Re: Re: Re: Re: Tělocvična

David | 28.11.2011

Jsem pro !!! Takže od zítřka?

Re: Re: Re: Re: Re: Tělocvična

David | 28.11.2011

Co takhle se spojit s jinými mančafty, mám hodně tipů na týmy, kteří by do toho šli, každý hledá tréninkové prostory. A bylo by to lepší než si kopat ve třech lidech. Pokud byste byli pro, tak do schůze splaším nějaké kandidáty, který můžeme oslovit

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tělocvična

Peťa | 29.11.2011

jsem pro Davide, trochu to osvěží fotbálky... 8 až 10 lidí víc ani míň...

Re: Re: Re: Re: Re: Tělocvična

Peťa | 29.11.2011

Davide, ty už jsi ready? Nebo jak to máš s nohou?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tělocvična

David | 29.11.2011

Od čtvrtka jdu do práce, i při chození to cítím a na běhání to není, kdyby trénink začal příští týden tak bych to zkusil v bráně

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tělocvična

Peťa | 29.11.2011

ok Dave...

Tělocvična v Rychnově

Totti | 25.11.2011

Chlapci, tak s tou halou není problém!! Jen je potřeba říct termín!! Co takhle sobota večer? Je tam volno, jenom 10x do roka jsou tam na stolní tenis, to by nevadilo, ne? Cena je 300kč na hodinu... Prosím, dejte vědět skrz termín...

https://novyrychnov.cz/novy_rychnov/files/provoz_hala.pdf

Re: Tělocvična v Rychnově

Peťa | 25.11.2011

perfektní info Totti! Jen ta sobota večer se mi moc nezdá... to je termín, kdy se chodí za zábavou, nebo se podnikají akce přes celý víkend. Já osobně bych se přikláněl na všední den... co jsem koukal, tak třeba úterý nebo čtvrtek od 19:30 na hoďku... do 21:00 jsme doma je to pohoda.
Opět platí, že to chce minimálně 8 lidí! A taky domluvit odvoz autama... 20km... tak půl hoďky autem...

Re: Re: Tělocvična v Rychnově

Totti | 25.11.2011

JJ, já vím, ale většina chtěla víkend... Tak stačí se domluvit.... Mě je to celkem jedno...

Re: Re: Re: Tělocvična v Rychnově

Pardál | 25.11.2011

Souhlasím s peťou sobota večer je na nic už jsme si to vyskoušeli a nemělo to cenu.Já jsem taky pro všední den.

<< 14 | 15 | 16 | 17 | 18 >>