Diskuse

Diskusní téma: Diskuse našeho klubu

Trénink 1.3.2012

David | 01.03.2012

Připomínám, že trénink tento čtvrtek není. Také se dopředu omlouvám, za výpadek aktualizace cca 30 dní nebudu mít pc, a tudíž i možnost větší aktualizace

Dnešní zápas

David | 28.02.2012

Doufám, že dnes nebude spousta výmluv na téma venku je zima, nebo hraje Dukla !!! Kdo se z tohoto důvodů na dnešní zápas vysere, tak nemá v týmu co dělat !!! Já taky utíkám z práce dřív.

Dresy

David | 24.02.2012

Dresy jsou vyrobeny dnes k večeru mi je dovezou domů, jelikož mám odpolední příští týden, ta¨k vám je po někom pošlu. (Odcházím z práce v šest, ale začátek nestihnu, taktéž nebude stíhat Heky, tak nás oba napište na soupisku, ale dorazíme po šestý. +- 10 min)

Trénink 16.2.12

David | 16.02.2012

Des opravdu netuším vím že mi pár lidí říkalo osobně že nemůžou ale už nevím kdo ... je vás hodně a musíte začít psát sms, protože to je nad mé síly si to zapamatovat. Pamatuji si odplední má Bury, Martin, Zipa, Zoubek, Heky. Krab je v lázních, Hipi se dnes ráno zranil v práci, Wendy se pro nemoc omlouval minulý týden a nevím jestli to ještě doléčil, Tom si zranil koleno na ples (to také nedokáži pochopit). Jinak klasicky by měli být já, Koci, Peta, Petr, Pardál ... Totti, Mrkva by měli býz asi v práci, protože mibulý zýden měli volno (Mrkva byl v práci ale jen přesčas), měl by být Zelda a Kosík, Láty mi něco říkal, ale nevím jestli to byla omluvenka. Zatím to vypadá na chabou účast a příští týden nás tam bude zase 15 ... to je na ...

Re: Trénink 16.2.12

Peťa | 16.02.2012

Tom jde taky, alespoň jsme domluvení, že jdeme spolu z Bžezinek ještě i s druhým Peťou... o ostatních moc nevím...

Re: Re: Trénink 16.2.12

David | 17.02.2012

Nakonec to dopadlo zase dobře

re: Startovný, soupiska

David | 31.01.2012

Dnes byla předána soupiska, všechny přestupy a hráčské karty, startovné bylo posláno minulý týden. Takže nyní je vše připraveno na ligu. Dresy objednán hned jak přijdou od všech peníze. Bureš, Tlustý a Wendl. Již zaplatili, jakmile přijdou peníze (doufám že dnes) od Kamenára tak dresy objednám a měli bychom to tak tak stihnou na pohár. Pokud se Tom s platbou zpozdí, tak bohužel tyto hráči do poháru nezasáhnou

Re: re: Startovný, soupiska

David | 31.01.2012

Dresy byly objednány

Re: Re: re: Startovný, soupiska

Peťa | 01.02.2012

perfektní

Re: Re: Re: re: Startovný, soupiska

David | 02.02.2012

Objednávka dresů byla přijata firmou Sedmik a jde do výroby

<< 9 | 10 | 11 | 12 | 13 >>