Diskuse
Diskusní téma: Diskuse našeho klubu
trénink
číži | 10.05.2012
čus ve čtvrtek nejdu na trenink jsem na odpolední tak se tam mej te hezky :-)
sestavy
Peťa | 22.04.2012
Co takhle začít psát sestavy na další kola? Ať dopředu víme, kdo jde a kdo ne... bude to myslím přínos. Co vy na to?
Re: sestavy
David | 24.04.2012
Jo hodím sem na to sekci a začnu na tom pracovat od příštího zápasu. Dnes už to nestihnu. Ale je to dobrý nápad. Jinak dnes mi napsal zatím omluvenku jenom Kosík, který to možná nestihne. Dorazit slíbil už i Michal Wendl, já, Ladas a Hipi máme odpolední ostatní by měli dorazit. TAK BOJUJTE !!!
Re: Re: sestavy
Peťa | 24.04.2012
mě volal Jarda, že je nachlazený, ale že dorazí a uvidíme jak budeme potřebovat pomoct. Ty sestavy si myslím, že budou fajn, vždycky před zápasem se rozpomínám, kdo říkal, že přijde a kdo ne, takhle to budeme mít napsané a bude pohoda.
Dres se našel
David | 02.04.2012
Tak se dres našel má ho Hipi u sebe. Já věděl že jsem ho někomu strkal do tašky. Dodělal jsem fotogalerii (tréninky od Tottiho a fotky ze zápasu) ale ještě to sem musím nahrát takže dnes po práci nebo až zítra.
Dres
David | 01.04.2012
Nevíte někdo, kam se poděl dres Wendyho z minulého úterý? Donesl jsem ho tam společně s dresem Kraba. A říkal jsem at ho někdo schová, kdo ho má? Říkal jsem to Zoubkovi, ale ten ho nemá
Re: Dres
Peťa | 01.04.2012
ty jo, o ničem nevím ...
Re: Re: Dres
David | 02.04.2012
Opravdu nevíte? Odcházel jsem poslední a nevšiml jsem si, že by ta mzůstal. Krab ho měl vzít k sobě, ale dával mi ho zpátky a já ho hodil na hromadu báglů tak je možný že ho někdo má u sebe, kdyby tam zůstal tak by mě určitě někdo kontaktoval protože tam máme název a pochzbuju že by ho někdo z jiných týmů vzal
trenink
číži | 05.03.2012
čus ve čtvrtek nejdu na trenink jsem na odpolední tak se tam mej te hezky :-)
Re: trenink
David | 07.03.2012
ok píši si