Diskuse

Diskusní téma: Diskuse našeho klubu

Re: obutí na umělku v Rohozné

Peťa | 08.07.2012

a nebo... bosky... :-)

Omluva

David | 15.06.2012

Kluci aktualizaci po posledním kole začnu dělat o víkendu nebo v týdnu, bohužel jsem neměl čas a chci to zaktualizovat až budu mít kompletní statistiky hráčů a uzavřenou soupisku. Jinak z ohrožených včera přišly peníze od Mrkvy, Ozval se i Tom, Ladas, Martin Š. a Totti. Všichni zaplatí dnes kromě Ladase který tam má doplatek jen a stále leží, takže jsem mu dal mimořádnou vyjímku.

Re: Omluva

David | 15.06.2012

Teď koukám, že ani vyjímku dávat nemusím 90 kč má za tréninky, jinak startovné má uhrazený. Tímto také přeji brzké uzdravení aby s námi mohl jet na dokopnou.

Hráči

David | 12.06.2012

Pro Ivetku, Látyho a ostatní. Nové hráče budu řešit až o víkendu. Stávající hráči mají možnost do 15.6.2012 23:59 uhradit startovné, pokud to tak neudělají tak v týmu nepokračují a já budu v té chvíli vědět kolik míst navíc máme.

Re: Hráči

Peťa | 13.06.2012

:-)

dnešní trenink

Mrkva | 31.05.2012

dnes nedorazím, jsem bez auta, tak jsme si dali se švagrovou do trumpety

Dokopná

Mrkva | 29.05.2012

Takže panáčci sice jsme se moc hezky bavili o nějakém šestnáctém, nevím z koho to vypadlo, ale v červenci připadá 16. na pondělí.:-))) Já můžu nejdříve víkend potom, takže sobota 21.7. dále 4.8 nebo 18.8. Takže dejte vědět co nejdřív, který víkend by připadal v úvahu, ať si tam nic neplánuju.

Re: Dokopná

David | 30.05.2012

Já si to právě říkal, že jsme se nějak spletli. 18.8. to bohužel určitě nepůjde, neboť to je domluvená rozlučka na Čeřínku pro šipkaře. Tudíž dnes všem rozešlu sms aby si vybrali z těch dvou termínů

Re: Re: Dokopná

Totti | 30.05.2012

Ještě je možnost 24.6 je tu turnaj ve velkém fotbale, shání i čtvrtý tým. A známý nám nabídl na stanování plácek za hospodou v bývalém JZD. ;)

Re: Re: Re: Dokopná

mrkva | 31.05.2012

To je neděle, navíc jdu v sobotu na noční, nehledě na to by mě zajímalo, jak si to představujete. :-))) To se jako v sobotu zmatláme a v neděli budeme hrát velkej fotbal? No nevím nevím :-)))

<< 6 | 7 | 8 | 9 | 10 >>