Diskuse

Diskusní téma: Diskuse našeho klubu

Re: Re: Pohár

Peťa | 26.01.2012

...beru tě za slovo... na kousíčky :D bez medajle se nevracíme :D

Trénink

David | 21.01.2012

Jsem velmi potěšen z toho, že na první trénink dorazilo hned 10 hráčů. Do týmu se začal dobře zapracovávat Michal Wendl a také mě potěšil návrat Radka Tlustého, který si dobře rozumněl s Peťou, což vyústilo v pár velmi pěkných akcí. Jen tak dál kluci

Re: Trénink

Peťa | 22.01.2012

Trénink parádní, těším se na další, doufám, že nás dorazí opět 8 až 10 playerů--- Krab perfektní návrat, až nabere fyzičku a schodí břicho, tak bude postrach všech brankářů... :-)

Ayl cup???

Totti | 17.01.2012

https://www.mkjihlava.cz/soubory/aktuality/AYL_CUP.pdf

Re: Ayl cup???

Peťa | 18.01.2012

...myslíš? :-) abysme neprozradili naší formu před ligou... :-) budeme přeci hrát ten ligový pohár... to ti nestačí? :-)

Re: Re: Ayl cup???

Totti | 18.01.2012

Je to jenom návrh... :) Hrát potřebujeme!! A když je možnost....? Stačí se domluvit... ;)

Re: Re: Re: Ayl cup???

Peťa | 18.01.2012

souhlasím, hrát potřebujeme, jen je otázka jestli kvůli tomu chodit na turnaje, nebo radsi potrenovat v telocvicne... zapas nam asi da vic, ale nic si tam nevyzkousime, budme blaznit a litat po hristi jako vzdycky... jsem pro pravidelne treninky a v únoru pred sezónou uhrát dobrý výsledek na poháru...

Re: Re: Re: Re: Ayl cup???

Totti | 18.01.2012

Jak chtějí vaši, byl to jenom nápad...

Re: Re: Re: Re: Re: Ayl cup???

Peťa | 19.01.2012

v pohodě, nejsem proti... záleží na domluvě... třeba dneska na tréninku si o tom můžeme říct víc.

Re: Re: Re: Re: Re: Ayl cup???

David | 19.01.2012

Mě by spíš zajímalo kolik nás bude chodit na trénink. Jelikož je to zaplacený až do května a doufám že si tam nebudu překopávat hřiště jen s Peťou jako vždycky

<< 11 | 12 | 13 | 14 | 15 >>