Diskuse

Diskusní téma: Diskuse našeho klubu

Re: Re: Re: tréninkové venkovní hřiště

Peťa | 17.04.2013

ok, ten pátek už běží, klíče mám, stačí říct,od kterého začneme a je to. Sobota a neděle není ještě zamluvená - musím říct co nejdřív jestli jí chceme, nebo ne. Tak si řekněte, já jsem pro pátek, protože v sobotu večer budou všichni jezdit na víkendy nebo na akce...

Re: tréninkové venkovní hřiště

mrkva | 17.04.2013

sobota a neděle mi vyhovuje s termínem ještě víc, při začátku v 18:30 bych mohl jít tři týdny ze čtyř

Sezóna začíná

David | 08.04.2013

Zítra tj 9.4.2013 začíná sezóna naším prvním zápasem ve 20:00 proti nováčkovi soutěže FC Tukan, na hřišti Na Stoupách, další rozlosování naleznete na webu www.mkjihlava.cz v sekci rozlosování nebo na našem webu www.1fcozujsko.webnode.cz v sekci liga - jaro 2013. Pro ty co nemůžou dorazit na zápas platí, že omluvenky akceptuji formou sms nejpozději do 12:00 dne zápasu, kdo nenapíše omluvenku a nedostaví se k zápasu, tak zaplatí do klubové pokuty jednorázově 20kč (tato částka byla schválena na posledním tréninku) neakceptuji omlouvenku formou já jsem ti říkal, že nemůžu a nebo posílání vzkazů po hráčích. Jediná omluva bude formou sms na tel číslo 774 113 425.
Přeji vám do nové sezónu hodně úspěchů, sportovních radostí a lepší umístnění, než v posledních sezónách

p.s.: Kdybyste měli jakýkoliv problém nebo otázku, tak se ozvěte na můj kontakt a já vám rád poradím
p.s.: Kdo nemá dres, tomu ho dodám v prvním zápase (Hipi, Marcus a Míra Hvězda)

Pohár

David | 10.02.2013

Kdo přijde na středeční pohár? Složíme aspon 5+1? Zatím jen vím, že na horách bude Mirek, Mirek, Marek, Ladas a Libor. Odpolední bude mít Heky a Hipi a nachlazenej je Petr, takže bych kdyžtak nahlásil kontumaci a vykašlali bychom se na to

Re: Pohár

David | 11.02.2013

Vypadá to zle, i pardálek se omluvil .. je totiž torichu nešikovný a má proto bolíztku ... připomínám, že o prázdninách je tělocvična zavřená, plno lidí se mě totiž na to ptá asi vám to michal zapomněl říct

Re: Re: Pohár

zoubek | 11.02.2013

nevim kdo se ptal ale všem co tam byly předminulej tejden jsem to říkal

Re: Re: Re: Pohár

DAvid | 12.02.2013

Kluci co byli minulej tejden a pardál. Zatím jsme já, krab, zub mrkva a martin. víc lidí asi neseženeme, dneska napíšu na mk jestli můžeme zrušit účast v poháru, počítejte, že nás za to pokuta nemine

Pohár

Peťa | 08.02.2013

Ahoj, z mých hor nakonec sešlo, takže ve středu budu ready...

Re: Pohár

Peťa | 10.02.2013

planý poplach, jsem nachlazený, takže spíš nedorazím.

Přestup

David | 17.01.2013

Po M. Wendlovi a L.Žilkovi, posílil tým táke hráč Miroslav Hvězda (Little Monsters). Dále se jedná o přestupu Mariana Wolfliho z ŽST

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>