Diskuse
Diskusní téma: Diskuse našeho klubu
Přestup
David | 17.01.2013
Po M. Wendlovi a L.Žilkovi, posílil tým táke hráč Miroslav Hvězda (Little Monsters). Dále se jedná o přestupu Mariana Wolfliho z ŽST
Aktualizace
Webmaster | 14.01.2013
Tento týden proběhne rozsáhlá aktualizace webu
Re: Aktualizace
Peťa | 16.01.2013
OK
Sestava
David | 11.01.2013
Tým posílil Miroslav Wendl a Libor Žilka. Tým zatím nikdo neopustil.
aktuální stav?
Peťa | 07.01.2013
Ahoj, nějaké aktuální informace o klubu? Na stránkách jsem se nedočetl, jestli se na tréninky chodilo i mezi svátky, jak je to po novém roce - žádné zprávy!! Jak je to s tím turnajem? Co posily? Chodí? Jak hrají? AKTULIZOVAT AKTUALIZOVAT! Díky!!
Re: aktuální stav?
David | 09.01.2013
Turnaj zařizuje Krab a také mi ještě nedal žádné informace, Posily byli na všech trénincích a podávají naprůměrné výkony, ale jelikož třeba přestupáky budeme podepisovat až tento čtvrtek, tak ještě nemohu oficiálně zveřejnit jejich jména, Přes svátky se nechodilo, to je ve všech základkách stejný, že v době prázdnin nefunguje ani tělocvična
Soupiska
Kapitán | 16.12.2012
Do týmu přestoupila první ze slibovaných posil Miroslav Wendl, o dalších 5 jednáme. Počítám, že ke konci příštího týdne budou domluveny přestupy dalších dvou, o stavu soupisku budu informovat, bohužel musím i říct špatnou zprávu, jelikož s mnohými hráči se musíme rozloučit. Bude se většinou tkat hráčů, kteří v minulých sezónách neměli odchozený dostatečný počet zápasů a tréninků. Seznam těchto ohrožených hráčů můžete vydedukovat s docházky na tomto webu, bud to bude jeden, ale může to být více hráčů, podle toho kolik kvalitních hráčů dokážeme sehnat, momentálně o náš tým má zájem 5 hráčů, kteří mají zkušenosti z velkého fotbalu nebo předních ligách MK. Jejich kvality už někteří pocítili na tréninku
re: Schůze
David | 08.12.2012
Kluci našel by se mezi vámi nějaký človíček, který by za náš tým zašel příští středu na schůzi? 12.12.2012 v 18:00 na Zezulkárně, já mám bohužel v tu dobu odborovou schúzi a musel bych to řešit tím, že bych z jedné odešel dřív a na druhou později
Re: re: Schůze
Peťa | 09.12.2012
...já ti ve středu nepomůžu, po práci mám plný program až do večera...
trenink
Mrkva | 07.12.2012
Jelikož jsem byl hodně šikovný, podařilo se mi v práci v neděli nechat si dost nepříjemně pořezat ruku. Dokonce jsem se povozil i sanitkou naší Rychlé záchranné služby. Celý prosinec tak nebubu k dispozici na trénink.