Diskuse
Diskusní téma: Diskuse našeho klubu
fotky dokopná
Peťa | 03.08.2012
...mám takovou matnou vzpomínku, že na dokopné měl Jarda foťák a nebál se ho použít :D doufám, že fotky nebudou publikovány bez předchozího společného promítání :-)
Re: Re: Přestup
Peťa | 03.08.2012
Co se týká mě, tak o nikom nevím. Co se týká toho, že sem nikdo nechodí, tak tak to určitě není, jen to chce častěji aktualizovat a lidi se naučí sem chodit a pokud je něco důležitého, dal bych odkaz na úvodní stránku. Popřípadě napiš maila s odkazem na stránky.
Re: Přestup
David | 02.08.2012
Takže jako vždy nikdo??? Nebo sem nikdo nechodí? To ty stránky potom nemusejí být
Přestup
David | 31.07.2012
Rád bych, kdybyste mi napsali o nových hráčích, na konci sezóny měl každý silné řeči a zatím mě nikdo nekontaktoval přitom se uzávěrka soupisek rychle blíží.
Re: Turnaj Opatov
Peťa | 03.08.2012
ty joo, tak snad vyjde počasí a sejdeme se v dobré sestavě. Turnaj proč ne.
Turnaj Opatov
David | 31.07.2012
Nahlásil jsem nás na turnaj o Opatovskou holínku, datum je 1. září, tak si prosím udělejte čas, až budu vědět víc tak vám napíšu
Pivo :-)
Ivet | 15.07.2012
Ahoj kluci, nejdéle do úterý potřebujeme vědět, jaké pivo máme zamluvit Ježek 10°, 11° nebo radši silnějšího speciála a jestli malej nebo velkej sud... :-) ve středu se to objednává....
Re: Startovné
Peťa | 08.07.2012
ty týmy to nakonec zaplatí... 7. liga by byl pro nás spíš trest :)
Startovné
David | 03.07.2012
2/3 týmu zatím včas neuhradili startovné. Bylo to prodlouženo o týden, pokud tak neučiní tak se posouváme až do 7 ligy
Re: obutí na umělku v Rohozné
Peťa | 08.07.2012
a nebo... bosky... :-)