Diskuse

Diskusní téma: Diskuse našeho klubu

Re: tréninkové venkovní hřiště

laďas | 18.04.2013

čtu že většina je pro pátek . je mi to jedno . teď vám ale asi moc nepomůžu . tak aspoň vám budu držet palce .čabas.

Re: Re: Re: hriste

kosík | 19.04.2013

já jsem pro neděli,v pátel a sobotu jsme na chatě

Re: Re: hriste

pardal | 18.04.2013

spíš pátek

Re: hriste

zoubek | 18.04.2013

pátek

hriste

Martin | 18.04.2013

sobota

info

David | 18.04.2013

Žádám hráče, kteří se nehodlají zlepšovat a společně trénovat na umělce, aby včas opustili tým a dali tak možnost dalším !!!!!

aktualizace

David | 17.04.2013

sorry nebyl čas, ale ve čtvrtek to dodělám

Re: tréninkové venkovní hřiště

mrkva | 17.04.2013

sobota a neděle mi vyhovuje s termínem ještě víc, při začátku v 18:30 bych mohl jít tři týdny ze čtyř

Re: Re: Re: tréninkové venkovní hřiště

Peťa | 17.04.2013

ok, ten pátek už běží, klíče mám, stačí říct,od kterého začneme a je to. Sobota a neděle není ještě zamluvená - musím říct co nejdřív jestli jí chceme, nebo ne. Tak si řekněte, já jsem pro pátek, protože v sobotu večer budou všichni jezdit na víkendy nebo na akce...

Re: Re: tréninkové venkovní hřiště

David | 17.04.2013

Peto to je suprovej nápad, zrovna dneska jsme to samý řešili s Mírou, já bych mohl soboty, určitě by to mělo být povinný je nás 20, tak by bylo potřeba aby tam minimálně dvě pětky + brankář byli, jinak to nemá cenu, at si každý řekne sám jestli chce hrát a nebo ne. Klidně se rozloučíme s hráči co tam nebudou chodit a nabereme nový. jinak je to poslední sezóna Ožujska, kdo se nehodlá zlepšovat, tak prosím at z týmu vypadne rovnou a nekazí to ostatním !!!!!!!!!!!!!!!!!

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>