Diskuse
Diskusní téma: Diskuse našeho klubu
Re: Re: Aktualizace webu
David | 27.01.2012
To musíš říct fotografovi
Re: Aktualizace webu
Peťa | 27.01.2012
... na fotky jsem zvědav... jestli na žádné nebudu v akční pozici, tak uvidíte! :D
Aktualizace webu
David | 27.01.2012
Aktualizace webu by měla proběhnout tento víkend (mám to v plánu pokud do toho nic nevleze) tímto žádám Totiho aby mi nejlépe ěhem dneška poslat zabalené fotografie z tréninku na strejda.b@centrum.cz Děkuji
OMLUVENKY !!
David | 27.01.2012
Tento týden nebyli řádně omluveni Pavel Hackel, Radek Tlustý a Michal Wendl, po druhé již nebyl omluven Radek Dostál, kterého tak přesunuji do pozice pouze člena klubu. Zároveň se tímto omluvuji z tréninku 2.2.12 jelikož mám odpolední, příští týden tedy pouze zapište příslušné hráče na tréninku a to kilo budeme vybírat až týden potom. (Pro hráče, kteří se nezúčastnili včerejšího tréninku - každý při první návštěvě tréninku zaplatí 100kč a z toho se mu budou čerpat tréninky po dosažení dalšího kila zaplatí znova, přebytečné peníze se budou na konci vracet př. včerejší trénink vyšel každého na 15kč jelikož se ho zúčastnilo 13 hráčů)
Re: Re: Přátelák
David | 27.01.2012
Nejspíš asi jo, volal mi krab, on zná totiž kapitána toho klubu
Re: Přátelák
Peťa | 27.01.2012
hmm... to jsem zvědav.. to by sme hráli v tělocvičně v rámci tréninku?
Přátelák
David | 27.01.2012
Přišla nám první nabídka na přátelské ukání - Nohy po obrně CF ze stejné ligy jako 1FCO
Re: Re: Pohár
Peťa | 26.01.2012
...beru tě za slovo... na kousíčky :D bez medajle se nevracíme :D
Re: Pohár
Zelda | 26.01.2012
Je rozsekáme....:D
Re: Pohár
Peťa | 24.01.2012
hmm... tak to jsem zvědavý... :-)