Diskuse

Diskusní téma: Diskuse našeho klubu

trenink

Mrkva | 07.12.2012

Jelikož jsem byl hodně šikovný, podařilo se mi v práci v neděli nechat si dost nepříjemně pořezat ruku. Dokonce jsem se povozil i sanitkou naší Rychlé záchranné služby. Celý prosinec tak nebubu k dispozici na trénink.

Trénink

David | 24.10.2012

I když to trénink není, tak jsem to tak nazval. Od 25.10. máme zase každý čtvrtek zamluvenou halu a to v čase od 18:00 do 19:30. Každý at si sám sáhne do svědomí jestli potřebuje trénovat nebo ne. Minulý rok jste se vymlouvali na čas, tak jsme s Michalem zajistili termín, který by měl vyhovovat všem. Hala není jen pro naše hráče (čekám totiž zase nesmyslné omluvy) takže kdo má kamaráda, který si chce jen tak kopnout, tak může přijít. Jsme tam pokaždé hodinu a půl, takže to klidně můžeme prostřídat. Tentokrát vše zařizuje Michal Zuda, takže kdybyste cokoliv potřebovali vědět, tak jeho číslo je 775 638 275. Tak mu zavolejte nebo napište sem a on rád na všechny vaše otázky odpoví. Budeme se na vás těšit. David a Michal

Poděkování

David | 24.10.2012

Děkuji všem hráčům, kteří se v úterý nevykašlali na zápas a bojovali proti silnému Rondu. I když kvalita byla na straně Ronda, tak zápas byl pohledný a výkon našich hráčů na lepší úrovni než posledních několik týdnů. Navíc děkuji Radkovi Tlustému, díky němu jsme získali 3 kvalitní hráče z velké kopané,dalšív posila by měla dorazit z 3. ligy. Uvidíme jestli o víkendu stihneme dát dohromady papíry aby se tyto hráči mohli zapojit ještě tuto sezónu. Zároveň upozornuji, že máme plnýstav takže nás minimálně 3 hráči budou muset opustit a to hráči, kteří dlouhodobě nejeví o tým zájem.

Re: Re: Repre

David | 16.10.2012

Nic hraje se. Nabídka na přeložení kola nepřišla,

Re: Repre

Mrkva | 15.10.2012

tak jakpak to bude?

Re: Repre

Peťa | 15.10.2012

můžeme

Repre

David | 13.10.2012

V úterý budeme hrát ve stejném čase jako repre .... přeložíme zápas?

Re: Schůze

Peťa | 12.10.2012

a bude mít nějaká "schůze" vůbec smysl? mluvit myslím, že dokážeme, ale hrát nám nejde... ale přizpůsobím se většině, jestli něco vymyslíte a budete se chtít sejít - můžeme.

Schůze

David | 09.10.2012

Kluci, co takhle se sejít a pořádně všechno probrat, termín nechám na vás, nějaký navrhněte. O víkendu či v týdnu, nemuselo by to být na dlouho stačila by hodinka. Podle mě to chce do týmu vzít tři fotbalový posily, kteří by hru oživily a to na úkor nechodících hráčů. Jedna taková se již rýsuje, uvidíme jestli to klpane. Navíc přínos pro tým bude i Jakub jakmila se lépe sehraje se zbytkem týmu. Navrhnite prosím termín ...

Re: Re: styl hry

Mrkva | 09.10.2012

kdyby to tak fungovalo v našem týmu, tak se nemáme o čem bavit :-))

<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>